TILITOIMISTOPALVELUT

Auktorisoitu tilitoimisto TH-Tili ja Talouspalvelu hoitaa kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut pitkällä kokemuksella aina yrityksen perustamisesta ja palkanlaskennasta veroneuvontaan asti. Meille ovat tervetulleita pienet toiminimiyrittäjät yhtä lailla kuin suuretkin yritykset. Meille palvelu on pääasia ja ajattelemme aina asiakaslähtöisesti, tarjoten asiakkaillemme ystävällistä ja nykyaikaista taloushallinnon palvelua sijainnista riippumatta. Haluamme palvella kokonaisvaltaisesti asiakkaitamme, jotta voimme tuoda aitoa lisäarvoa asiakassuhteisiin. Teemme siis hyvin paljon muutakin kuin vain pakollisen kirjanpidon - palvelumme sisältää kaikki taloushallinnon osa-alueet.

Kirjanpitopalvelut


Kirjanpito on suurimmalle osalle yrityksistä pakollista, oli kyseessä sitten aloittava tai jo pidempään toiminut ja liiketoimintansa vakiinnuttanut yritys. Kirjanpidossa tärkeintä on, että se tehdään ajallaan sekä  oikein alusta alkaen, jotta vältytään suuremmilta ongelmilta tulevaisuudessa.

Meiltä saat henkilökohtaisen kirjanpitäjän, johon voit luottaa, ja joka tuntee yrityksesi talouden läpikotaisesti. Tarjoamme kattavat ja monipuoliset palvelut yrityksesi kaikkiin tarpeisiin ja eri vaiheisiin, sijainnistasi riippumatta.

Palkkahallinto

Palkanlaskenta kuuluu osana taloushallinnon kokonaispalveluamme. Hoidamme palkanlaskennan luotettavasti ja ajallaan. Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa käyttöösi useita tehokkaita työtunteja joka kuukausi. Lisäksi virheettömästi lasketut palkat sekä palkkojen maksaminen ajallaan on tärkeää niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

Taloushallinnon lisäpalvelut

Tilitoimistomme tarjoaa erityistarpeidesi mukaan monipuolisia asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja oikein mitoitettuja taloushallinnon kokonaisratkaisuja. Kirjanpidon peruspalveluiden lisäksi meillä on tarjottavana organisaatiosi käyttöön vankkaa talousjohdon osaamista. Analysointi-, suunnittelu- ja neuvontapalveluita hyödyntämällä saat uusia näkökulmia yrityksesi toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen haluamaasi suuntaan.
TH-Tili ja Talouspalvelu Oy
Vesijärvenkatu 15
15140 Lahti

Avoinna arkipäivisin 08-16

+358 44 777 0714 / Arto Tuutijärvi

arto@tilitoimistolahdentilipiste.fi
Copyright (c) TH-Tili ja Talouspalvelu Oy 2007 - 2021, kaikki oikeudet pidätetään.